Dette er kanskje den dagen i livet da du har flest sommerfugler i magen. Det er mye som skal klaffe, blant annet skal mat og drikke jage vekk sommerfuglene. Når den store dagen kommer, er vi forberedt ned til den minste detalj.
Menyen er avklart med deg på forhånd, og rettene serveres slik vi er blitt enige om. Da gjenstår det bare å nyte det som for de fleste er en av livets største opplevelser – det skal ikke stå på maten!
Klassisk treretters meny som passer for de fleste anledninger og er en sikker vinner for bryllup. Vi tilpasser meny og budsjett rundt mat og drikke sammen med dere.
Sesongbaserte treretters menyer, men flere retter eller en skreddersydd meny er fullt mulig. Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det!
Meny 1
med røkt ferskost, agurk, dill og sprø surdeig
Allergener:
servert med grillet spisskål, toppet med kremet gulrotpuré og glasert gulrot og potetkake tilsmakt med urtesmør og okseglace
Allergener:
anrettet med årstidens bær og nøttekrokan
Allergener:
Meny 2
grillede rødbeter, søtpotetpuré og grønn currymajones med sitron
Allergener:
med selleri- og eplepuré, servert med grillede amandinepoteter og rødvinssaus
Allergener:
med karamellsaus og vaniljekrem
Allergener:
Meny 3
servert med sjøgress- og quinoasalat og ingefærsyltede grønnsaker
Allergener:
med rotgrønnsaker og ruccolasalat, toppet med vin- og urtesaus.
Allergener:
med marmelade av skogsbær
Allergener:
Kulinarisk Spiskammer © 2021. All rights reserved.