Jubileum, navneskifte, fusjon, storkontrakt? Det finnes mange anledninger og gode grunner til å samle troppene utenfor arbeidstid til et velfortjent pusterom i hverdagen. Vi tar oss av alt, slik at alle får vært med på festen. Se på menyene om noe kan passe eller ta kontakt, så diskuterer vi ideer og finner gode løsninger rundt serveringen. Vi lover å gjøre alt for å motivere medarbeiderne dine til fornyet innsats!
På Kulinarisk Spiskammer får du et flott lokale, kreativ og profesjonell oppdekking, service med “glimt i øyet” og selvsagt den gode maten. Her tilbyr vi skreddersydde pakkeløsninger i forbindelse med sosiale arrangementer for bedrifter og private grupper, kurs- og konferansegjester og andre events. Se den velutvalgte selskapsmenyen nedenfor, med en samling av gode smaker som passer for enhver gane.
DEDIKERTE KOKKER
Dedikerte kokker som følger maten og gjør den siste finishen for deg.
DE BESTE RÅVARENE
Innkjøpssjefen vår sørger for at vi hele tiden får tak i sesongens beste råvarer.
KVALITET
Gjennom 20 år har vi opparbeidet et maskineri med kvalitet til fingerspissene.
Sesongbaserte treretters menyer. Ønsker du flere retter eller en skreddersydd meny lar dette seg også gjøre. Ta kontakt!
Variasjon av gresskar, sprø spekeskinke og fennikel-crudité
Allergener:
Torskerygg, purreløk, saltbakt sellerirot, ertekrem, sprø sortkål og persillesaus med blåskjellkraft
Allergener:
Økologisk Nýr fra glade kyr, høstepler, eplechips og havrecrunch
Allergener:
Røkt laks med feldsalat, eggekrem, syltet agurk, sprø rugbrød og dill
Allergener:
Urtestekt hjort, timiansbakte poteter, sellerikrem, spinat, rødkål og sjalottløk-estragonsaus
Allergener:
Valrhona Manjari sjokolademousse med salt karamell og nøtter
Allergener:
Andeconfit med syltet sopp, syltet rødløk, einebær, steinsoppemulsjon og sprø toast
Allergener:
Oksefilet, jordskokk-krem, syltede beter, spisskål, rosmarin-sjy og brunet smør
Allergener:
Frisk solbærmousse med marengs og gelé av solbær
Allergener:
Servert med reddik, avokadokrem, syltet jordskokk og soyasmør
Allergener:
Med ovnsbakt cherrytomat, sopp, aspargesbønner, rødvinssaus og saltbakt potet
Allergener:
Servert med vaniljeis og bringebær
Allergener:
Servert med blomkålpure, chorizo og eple
Allergener:
Sjalottløk, cherrytomat, timiansjy og potet og -geitostkake.
Allergener:
Servert med hvit sjokolade og bringebær
Allergener:
Kulinarisk Spiskammer © 2021. All rights reserved.