Jubileum, navneskifte, fusjon, storkontrakt? Det finnes mange anledninger og gode grunner til å samle troppene utenfor arbeidstid til et velfortjent pusterom i hverdagen. Vi tar oss av alt, slik at alle får vært med på festen. Se på menyene om noe kan passe eller ta kontakt, så diskuterer vi ideer og finner gode løsninger rundt serveringen. Vi lover å gjøre alt for å motivere medarbeiderne dine til fornyet innsats!

VELKOMMEN TIL FEST PÅ KULINARISK SPISKAMMER

På Kulinarisk Spiskammer får du et flott lokale, kreativ og profesjonell oppdekking, service med «glimt i øyet» og selvsagt den gode maten. Her tilbyr vi skreddersydde pakkeløsninger i forbindelse med sosiale arrangementer for bedrifter og private grupper, kurs- og konferansegjester og andre events. Se den velutvalgte selskapsmenyen nedenfor, med en samling av gode smaker som passer for enhver gane.

DEDIKERTE KOKKER
Dedikerte kokker som følger maten og gjør den siste finishen for deg.

DE BESTE RÅVARENE
Innkjøpssjefen vår sørger for at vi hele tiden får tak i sesongens beste råvarer.

KVALITET
Gjennom 20 år har vi opparbeidet et maskineri med kvalitet til fingerspissene.

Sesongbaserte treretters menyer. Ønsker du flere retter eller en skreddersydd meny lar dette seg også gjøre. Ta kontakt!

TRERETTERS MENY - ALTERNATIV 1

Gresskar & spekeskinke

Variasjon av gresskar, sprø spekeskinke og fennikel-crudité

Allergener: 

Torsk

Torskerygg, purreløk, saltbakt sellerirot, ertekrem, sprø sortkål og persillesaus med blåskjellkraft

Allergener: 

Økologiske bondepiker

Økologisk Nýr fra glade kyr, høstepler, eplechips og havrecrunch

Allergener: 

TRERETTERS MENY - ALTERNATIV 2

Laks

Røkt laks med feldsalat, eggekrem, syltet agurk, sprø rugbrød og dill

Allergener: 

Hjort

Urtestekt hjort, timiansbakte poteter, sellerikrem, spinat, rødkål og sjalottløk-estragonsaus

Allergener: 

Sjokolade & salt karamell

Valrhona Manjari sjokolademousse med salt karamell og nøtter

Allergener: 

TRERETTERS MENY - ALTERNATIV 5

Salmalaks

Servert med reddik, avokadokrem, syltet jordskokk og soyasmør

Allergener: 

Indrefilet av storfe

Med ovnsbakt cherrytomat, sopp, aspargesbønner, rødvinssaus og saltbakt potet

Allergener: 

Sjokoladefondant

Servert med vaniljeis og bringebær

Allergener: 

TRERETTERS MENY - ALTERNATIV 4

Kamskjell

Servert med blomkålpure, chorizo og eple

Allergener: 

Lammecarré

Sjalottløk, cherrytomat, timiansjy og potet og -geitostkake.

Allergener: 

Lime-mousse

Servert med hvit sjokolade og bringebær

Allergener: